Грешка: Failed to parse the Currency Converter XML document.
Грешка: Failed to parse the Currency Converter XML document.
Print

Флаери feed

Как вашите флаери да работят за вас?
Качествените флаери (понякога наричани листовки). За да предаде рекламното послание, вашият флаер е добре да е проектиран от професионалисти. С ваша помощ те най-добре ще ви ориентират по какъв начин и с какви рекламни похвати, флаерът ви ще стане запомнящ се и ще привлече внимание върху себе си.
Диалог, диалог и пак диалог. Погрижете се да обясните ясно и точно вашите цели на дизайнерите, с какво се занимава вашата фирма и за каква целева група е предназначен рекламният материал.
Прекалено много информация. Не се опитвайте да съберете "роман" върху формата на флайера. Максимата "колкото повече, толкова по-добре" не важи при запълването на флаера с информация. Заложете на опростен и изчистен дизайн, кратки фрази и добре подбрани снимки или графики, които носят около 40% от рекламното послание...
С удовлствие ще предложим решение за вашия флаъер. В зависимост от продукта или услугата, ще ви предложим няколко варианта, които можем да обсъдим и да дооформим спроред вашите изисквания.
Готовите рекламни листовки (флаери) можете да разпространите сами, както и да ви предложим безадресно или районирано разпространение. Рекламния носител флаъер успешно може да се влага в периодични издания. Можем да ви предложим специални условия за влагане на отпечатаните при нас флаъери. За повече информация се свържете с нас, подавайки вашето ЗапитванеПодреждане според:

Пълноцветен флаер А5 - 1000 бр

EUR 70,55 (вкл. 20 % ДДС)


Двустранен, пълноцветен флаер, размер А5 (100/150 мм) - 115 гр. 1000 бр
[детайли...]

Пълноцветен флаер А6 - 2000 бр

EUR 71,35 (вкл. 20 % ДДС)


Двустранен, пълноцветен флаер, размер А6 (100/150 мм) - 115 гр. 2000 бр
[детайли...]


  • «« Начало
  • « Предходна
  • 1
  • Следваща »
  • Последна »»
Резултати 1 - 2 от 2